Corona stress coaching

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid. Er komt elke dag veel informatie op je af. Je vraagt je af hoe je jezelf en de mensen om je heen kunt beschermen. Er zijn veranderingen in jouw dagelijks leven die voor onrust zorgen. 

Het is belangrijk om te beseffen dat het normaal is om corona stress te ervaren in deze situatie. Angst, bezorgdheid en onzekerheid over je eigen gezondheid of die van je naasten is normaal en hoort erbij. 

Coronastress heeft invloed op je manier van denken, je gevoelens, je lichaam en je gedrag. Het is belangrijk om erop te letten of je stress van corona ervaart, zodat je er met coaching iets aan kunt doen. 

Deze signalen kunnen erop wijzen dat je last hebt van corona stress: 

  • Denken: snel afgeleid zijn, moeite met concentreren, vergeetachtigheid. 
  • Emoties: moeilijk kunnen ontspannen, prikkelbaar zijn, somberheid, angst. 
  • Lichaam: vermoeidheid of juist heel energiek zijn, gespannen gevoel, rusteloosheid, zweten, sneller schrikken, hoofdpijn, veranderde eetlust, slaapmoeilijkheden 
  • Gedrag: je afzonderen, moeite om taken af te maken, in ruzies of discussies betrokken raken 

En wat doet het met jou?

Merk jij dat je tegen specifieke dingen aanloopt, die met deze onzekere tijd te maken hebben? En kun je daar wat hulp bij gebruiken? Iemand die met je meedenkt. Jouw gedachten en emoties met jou onderzoekt. Je begeleidt en ondersteunt onderweg.

Dreigend ontslag, geen werk meer, spanningen thuis, geldzorgen, het wegvallen van structuur of het gemis van je sociale leven. Spanning en coronastress, omdat je als zorgmedewerker wel heel veel op je bord krijgt in deze periode. Of ben je juist werkgever en worstel je met vraagstukken over hoe jouw bedrijf deze fase overleeft en zoek je een klankbord?

Wandelsessies

Juist in deze onzekere tijd wil ik er voor jou zijn en is wandelcoaching heel effectief. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Neem contact met me op via het kennismakingsformulier of boek meteen een wandelsessie. We volgen de richtlijnen van het RIVM en wandelen op 1,5 meter afstand, heerlijk in de frisse buitenlucht.

Voor werkgevers kan ik een passend programma maken. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Ga je met me mee?

DE KRACHT VAN STILTE

GRIP OP JE GEDACHTEN

BLOEI OP JE WERK

BEKIJK ALLE WANDELSESSIES

Ben jij graag buiten?

Wil je graag aan de slag op een ontspannen en unieke manier? Benieuwd of wandelcoaching iets voor jou is?

Boek een vrijblijvende en gratis kennismaking. Dan kijken we of er een wederzijdse klik is en vertel ik je meer over wat coaching in de buitenlucht inhoudt.

BOEK EEN KENNISMAKINGSGESPREK