WIE IS CISKA WINTER

Wandelcoach en Levensgenieter

Ik ben Ciska Winter-Admiraal (1980), echtgenote van Timon en moeder van Suze en Joris, opgegroeid in Egmond aan den Hoef en woonachtig in Heerhugowaard. Ik heb 20 jaar ervaring in de zorg als gespecialiseerd verpleegkundige en teamleider. Vanaf 2022 werk ik met veel plezier als loopbaanadviseur en coach in een algemeen ziekenhuis. De meest uiteenlopende loopbaan en levensvragen komen op mijn pad en ik vind het een uitdaging om in die zoektocht te ondersteunen, coachen en adviseren. Ik werk vanuit rust, vertrouwen en op een ontspannen en lichtvoetige manier.

Opleiding en certificering

Erkend Wandelcoach heerhugowaard

Ik ben leergierig van aard en altijd onderweg naar nieuwe kennis en persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan, de NLP Practitioner en Master en een Leiderschapsprogramma. De vervolgstap kwam daarna heel natuurlijk.

Ik wilde mij eind 2019 nog meer gaan toeleggen op het coachen en dat graag gaan combineren met bewegen in de buitenlucht. En daar bleek een opleiding voor te bestaan: De CRKBO-geregistreerde Wandelcoachopleiding van Hilde Backus van Het Coach Bureau!

Tijdens de Wandelcoachopleiding leerde ik om mensen vanuit compassie en liefde te begeleiden naar een gewenst resultaat. Daarbij ligt de focus op de toekomst: Wat zijn je wensen en verlangens? Hoe wil je leven? Wat vind je echt belangrijk? Ik graaf niet in je geschiedenis om problemen te analyseren, maar onderzoek wat jij nu nodig hebt om het leven te leiden dat je wilt leiden.

Wandelcoaching Ciska Winter
Wandelcoaching Ciska Winter

Optimist in hart & nieren

Ik coach op diverse plekken in en om Heerhugowaard, in het Park & Strand van Luna, Waarderhout, Geestmerambacht, het Heilooërbos en in de duinen van Schoorl. Ook is het mogelijk om te wandelen in een gebied, waar jij je thuis voelt.

Ik ben optimist in hart en nieren en hou ervan om anderen te inspireren. Dit doe ik op een eerlijke en respectvolle manier. Zelfzorg heeft mijn interesse èn is tegelijkertijd mijn grootste uitdaging; mijn zorghart klopt en is groot. Er is zoveel mogelijk als je ècht goed voor jezelf zorgt. Alleen dan kun je ook aan andere geven en blijft jouw energie stromen. Daarom focus ik hier dagelijks bewust op.

Ik hou van het leven en doe aan CrossFit, yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie. Daarnaast lees ik alles wat los en vast zit, spring ik graag op de motor en ben ik veel buiten te vinden. Ik heb een voorliefde voor vroeg opstaan, koffie en chocola. Laat mijn man nou barista en chocolatier zijn!